Tady můžete nakoupit

pátek 13. ledna 2012

Dvoukomorová

Allison je velmi roztomilá, drobná a přitom velmi prostorná dvoukomorová kabelka pro velkou dámu, kterou jsem ušila podle úúúúúžasného časopisu Marina Quilt 12/2011.
Šila se překvapivě krásně, ačkoliv jsem na to u Belletčiných návodů zvyklá, této jsem se trochu obávala, vypadala jako větší sousto. Leč i přesto mám dojem, že bych mohla být velmi užitečná svými návody k těm Ivančiným, protože co se dalo nepochopit či spíše nedostatečně nastudovat, to jsem udělala. Takže jsem díky své nepozornosti a nadutosti (to už vim, jak se dělá, nemusim to číst slovo od slova), velmi často párala a přešívala... Sama sobě navzdory jsem ji měla ušitou poměrně rychle, zádrhel nastal ve fázi skoro konečné - našívání šikmých proužků, nezvládala jsem všecku tu hmotu nacpat do stroje, prostřední proužek jsem došívala radši matracákem :o) a krásně jsem si u něj odpočinula....
A ta radost, když jsem celé dílko protočila a vyloupla se kráska! Jsem pyšná!
právě nasněžilo








Jen mě překvapilo, jaká je malinká a praktická, protože se do ní hodně vejde. Sobě ušiju z jiných látek, tuto nabízím k prodeji ve svém nekamenném obchůdku.

1 komentář:

Děkuji mockrát za krásné komentáře!