Tady můžete nakoupit

sobota 19. května 2012

Dvoukomorová na notebook

Poslední dobou mám pocit, že nešiju žádný jiný typ kabelky než dvoukomorové případně jednokomorové podle střihu na dvoukomorovou :o). Ten střih je zkrátka úžasnej, no ne?
Tentokrát jsem ji musela na přání o dost zvětšit, je totiž určena na přepravu notebooku velikosti 13´ a příslušenství k němu v jedné komoře a druhá komora slouží jako klasická dámská kabelka. Trochu jsem se bála té velikosti, je to macek oproti původní drobné dvoukomorové Allison, ale je to asi o zvyku.
S výběrem látky jsem zákaznici trochu ovlivnila, protože si vybrala samé překrásné, ale zároveň strašlivě předražené látky u nejmenované obchodnice s látkami (soukromě jí říkám lichvářka) kterou jsem odmítla svým nákupem podporovat, tak jsme se nakonec krásně shodli na batice Road to Marakesh od Michael Miller fabrics, kterou prodává Melluzinka. Musím uznat, že tato zákaznice má úžasný vkus, to ona mne upozornila na krásu látky slavné Madame Maxine, ze které jsem jí šila soupravu cestovky, peněženky a kosmetické taštičky.

A tady je Cesta do Marakeše:






3 komentáře:

  1. Hmmmmmm, no to je krásný žebradlo :D:D:D:D látečka je fakt nádherná... no a o střihu a ušití nemluvím, to je kvalitka a nádhera jako obvykle... krásný den všem U Vincenta!!! LenkaH.

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko, je moc krásná, můj styl:-) A vsadím se, že vím, kterou "lichvářku" máš na mysli...:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!