Tady můžete nakoupit

neděle 1. dubna 2012

PPM ... aneb, jak jsem se nepotkala s kamarádkama

 Tak jsme se vrátili z Prahy plni zážitků a dojmů, v pátek jsme stihli Dubeč, během dvou hodin, Markétka se naučila něco od Moniky Brýdové, já jsem se držela zuby nehty, abych po ničem nezatoužila :o). A v sobotu jsme byli na PPM, "prolítli"  jsme všecko  během tří hodin, fotky nemám, foťák jsem zapomněla v autě... ale dojmů jsem plná. Tentokrát už jsem se moc neudržela, koupila jsem si v Ragosu nažehlovací kédr, protože jsem se zařekla, že s tím umělohmotným se už prát nehodlám, u nějakého maďarského prodejce jsem poslintala dvoje ucha na kabelky, tak jsem si jedny prostě koupit musela....

pro Kačku a Táničku :o)

vyfotila jsem etiketu výrobce, kdybyste se chtěli pokochat :o)



a pak mi bylo hloupé nekoupit aspoň metřík látky u jedné moc milé paní, připadala mi taková opuštěná, tak jsem jí udělala radost... a sobě taky, akorát nevim, co z té látky ušiju :o)

světelné podmínky se nezlepšily, tak aspoň tak, ale fotka je to hrozná...


No a byla jsem domluvená s jednou milou dušinkou, že se tam potkáme a nějak jsme se míjely, myslím, že obě jsme byly  zahrnuté dojmy ze vší té krásy, že pokud bychom do sebe přímo nevrazily, neměly jsme šanci.
Pak jsem byla domluvená se svou kámoškou z dob studií, že zajdem na návštěvu, vezla jsem jí nějaké dárečky pro děti a pro ní jsem ušila peněženku, ale protože děti měla nemocné a Vincík je čerstvě doléčený, nechaly jsme to na jindy..









5 komentářů:

  1. Koukám, že se Ti nedařilo nejen se mnou, co? Tak třeba nám to vyjde někdy jindy.
    Peněženka je moc pěkná. A na ty malé taštičky tu mám taky někde návod, že je zkusím :-)) A kde je fotka té látky? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak koukám ,že vidím jen krásné tvoření a kde je látka a ušiska :-)) šup sem s tím :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Marti ♥jsem tu zas :-))))teda ty ušiska jsou ,ale parádní to bych taky neodolala i látečka je moc pěkná ,ale ucha vedou ..to byl supr kup :-))))

    OdpovědětVymazat
  4. Ta ucha vypadají fakt skvěle!!!! Se nedivím, že jsi tam slintala :-DDDD A látečku bych viděla na nějaký polštářek či prostírání do kuchyně.
    Já se dneska stavila v Bellusu :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné. Krásné velikonoce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!