Tady můžete nakoupit

neděle 26. května 2013

Ať žijí tradice...

Od té doby, co jsme se s manželem seznámili, jezdíme každým rokem na jaře do Průhonického parku obdivovat jeho voňavou krásu a hlavně rozkvetlé rododendrony. Myslím, že jsme ani jednou nevynechali, takže jsme tam letos byli po desáté. Většinou s námi jede kromě Vincíka aspoň jedna holka, tentokrát jeli dvě - Markéta s Rozi - a navíc ještě Markétin "kámoš" Jára.
Když jsme vyjížděli z domova - 100km od cíle - pršelo. Nevzdali jsme se a vyrazili.  Když jsme přijížděli k Průhonicím bylo černočerné nebe. Nevzdali jsme to a pevně věřili, že se přežene sem tam kapka a bude hezky. A bylo! Bylo naprosto úžasně, dokonce svítilo lehce sluníčko....takže jsme si to náááramně užili!!!





To je barva co....

Růžově kvetoucí jahodníky...

je po dešti.....

konvalinkové pole


Vincík moc nerespektoval cesty určené pro pěší...

netuším, co to je, ale je to krásný


na keřích jim tam visej opičky



a když jsme nastupovali do auta, začalo lejt.....

4 komentáře:

  1. Marti, tak to vám to vyšlo s počasím skvěle :-) Průhonický park je krásný! Také jsme tam jednou stihli zajet na rododendrony, to byl Ondra ještě malinký v kočárku, tak to bude možná 10 let... Letos jsme pro změnu stihli Pražskou botanickou v době, kdy tam kvete pivoňková louka... také nádhera, doporučuji, a s deštěm jsme to tam měli stejně, sotva jsme sedli do auta, tak se spustil :-). Měj se hezky i v dnešním upršeném dni :-), Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Marti♥ krásná tradice a moc pěkné fotky :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Taková dálka a přesto jedete? Super. To to mám blíž a tak často se tam nedostanu. krásná opička.

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!