Tady můžete nakoupit

úterý 9. října 2012

Dětská peněženka

Konečně se ten náš chlapeček dočkal svého narozeninového přání. Narozeniny měl v červenci.... Přál si ode mě ušít peněženku, jenže já jsem měla ještě v plánu stihnout před peněženkou ušít batůžek a teprve ze zbytků látek ušít vytouženou peněženku. Batůžek jsem k narozeninám taky nestihla, nicméně už ho mám pár t.ýdnů hotový, pár výletů už s námi absolvoval a nemohl se dočkat, až si Vincík do jeho kapsičky ukryje svou vlastní peněženku :o)
Dočkal se. Konečně.... Od té doby, co jsem ji Vincíkovi předala, chlubí se s ní každému, s kým mluví, naplnil ji drobnými z kasičky a je nesmírně důležitý.
Vzal si ji s sebou na výlet do Prahy (musela jsem na vyšetření a nebyl nikdo, kdo by ho mohl vyzvednout ze školky, tak musel jet se mnou...), kde jsme navštívili hračkářství a Vincík si slavnostně SÁM koupil pistolku kuličkovku (kterou jsem mu odmítla koupit) a pistolku na konfety a závažíčka na potápění do bazénu a jakési skákací kolečko.... Když jsem mu domlouvala, že by si měl přece šetřit na foťáček, po kterém touží a takhle se to rozhodně nedělá, opáčil mi, že o foťáček napíše Ježíškovi a vysvětlil mi, že pistolky a bojování je v životě moc potřeba, aby chlapi mohli chránit holky před padouchem!
Asi je to dítě víc v reálu, než maminka - snílek :o), holčičí nákupy pro mne byly smysluplnější ...







2 komentáře:

  1. Vidim to živě před sebou, jak si důležitě kupuje pistolku, kterou mu maminka odmítla koupit:-)))
    Já taky klukům odmítala kupovat pistole a podobné zbraně.....
    Ty si s Víncíkem ráda hraješ, mrkni ke mě na blog jaké jsme si s Míšou dělali z polínek skřítky:-)))
    pa, Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to musel být v sedmém nebi, jak z peněženky, tak i z "nákupu" potřebného arzenálu :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!