Tady můžete nakoupit

středa 22. února 2012

Pirát

Vincík měl ve školce maškarní bál, tak jsme přemýšleli, za co by tak mohl jít. Chtěl za rytíře - to byl vloni (a bude za něj chtít chodit nejspíš každý rok) nebo za piráta. Piráti jsou u nás stále v kursu, k Vánocům dostal pirátské Lego, na PS3 hraje taky lego hru Piráti, dokonce viděl i skoro celý první díl Pirátů z Karibiku s Johnym Deppem, akorát u krvelačných scén si poctivě zakrýval ručičkou oči, aby tu hlůzu neviděl :o)...

Takže bylo rozhodnuto poměrně bleskově. Šátek jsem spíchla z české látky, spotřeba díky trojúhelníkovému střihu teda obrovská, ale bez toho by to nešlo. Bederní pás měl ze zbytků  pirátské deky,  pásek podědil po holkách z jejich tábornického věku, naušnice klipsa, korálky na "dredy" navlékla Markétka, řetězy na krk dodala Klárka, opička je z dob, kdy jsme ještě občas navštívili KFC, mačeta zakoupená v létě na akci ve Starých Hradech a tríčo je z HaM :o)
Barvy na obličej - KOH-I-NOOR
Ze školky se chodíme klouzat na kopec , je tu všude ještě spousta sněhu, tak dokud je Vincík zdravý a dokud tu ten sníh bude, snažíme se ho co nejvíc využít. Čepici i kalhoty jsem šila podle Mariny.
Pirát na pekáči :o)

4 komentáře:

  1. Pirát jak vyšitý Marti, ještě papouška na rameno a je postrachem všech moří:-))))
    Náš malej byl za piráta vloni, letos jsem ušila masku zelené příšerky:-)).... můžeš na ní mrknout v galerii ☺

    OdpovědětVymazat
  2. MArti, pirát nemá chybu .
    prosím nakoukni ke mně do blogu, máš tam malé překvápko :-)
    krásnou neděli !

    OdpovědětVymazat
  3. Vincík je jako opravdický pirát. Kdyby na mě bafnul "peníze nebo život", vysypu hned všechny kapsy ;-).
    Nádhera, úžasný!
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!