Tady můžete nakoupit

neděle 7. dubna 2013

Výstava Kreativity Dubeč a PPM 2013

Udělaly jsme si včera se dcerami výlet do Prahy a náramně jsme si to užily... Manžel hlídal zbývající děti, které byly buď nemocné nebo o tento druh výletu vůbec nestály.

Dubeč je poměrně z ruky, je to velmi okrajová část Prahy 9 a přesto tam bylo narváno. Měla jsem trochu obavu z parkování, ale nakonec jsme auto nechaly na břehu místního potoka, kde parkovalo víc aut, předpokládám že návštěvníků výstavy. Na "parkovišti" se batolily hejna kachen, vůbec si projíždějících a parkujících aut nevšímaly....







překrásná Babiččina zahrádka...
 Z PPM tu radši zveřejňovat fotky nebudu, měli tam zákaz focení většiny exponátů a já si ani nenapsala autory... ale ukážu vám, co jsem si tam nakoupila :o)

toto jsem pořídila od Katarínky z www.modernpatchwork.sk, provoněla nám celé auto

Dva metry ronopastu a alespoň metr lněné látky od Magdy Liškové - na Fleru Lisak-ova

Tohle je od Jany z www.latkyprovas.cz

...a tohle taky.....

....a tohle taky... :o)

tyhle knoflíky opravdu netuším, od koho jsem koupila, domečky byly přímo neodolatelné, tak aspoň jeden, vůbec nevim, na co ho použiju a květináček mi připomněl krásné Katroščiny qulty s kytičkama :o)

konečně mám i kédrovací patku z nej-šicístroje.cz


nůžtičky pro naši Klárku-budoucí švadlenku

razítka mám z Dubče od pána z www.vytvarnehracky.cz - opravdu velký výběr a bezkonkurenční ceny!

a tady dáreček pro Vincíka, je to z chráněné dílny www.bd-tova.com

Bohužel jsem se opět minula s Káťou U, my si snad nejsme souzený nebo co :o). Potkala jsem pár "holek" s šitou kabelkou, pokukovaly jsme po sobě, ale bylo mi blbý se k nim hrnout a ptát se "tak která ty jsi...?"
A to hlavní jako třešinka na dortu. Osobně jsem poznala Milenku Klusoňovou alias Melluzinku, se kterou jsme už přes dva roky ve virtuálním kontaktu, udělaly jsme spolu mraky obchodů a vyměnily si mraky mejlů, ale dosud jsme se osobně neviděly... Vůbec mě nepřekvapilo, že je ohromně sympatická a milá, ale že je tak malilinkatá, jsem teda nečekala :o). Měla tam vystavenou cestovku ode mne a pidikabeličku








3 komentáře:

  1. Látečky máš krásný :-) A to zapínání jsem si taky koupila. Hnědý a krémový.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane jo.... a to jsem si vždycky myslela, že přeborník v nakupování je Katka:-)) Ale ty vítězíš na celé čáře!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti ty jsi u nás byla na stánku na PPM??? Ses nepřiznala! Teda příště se musíš nahlásit že to jsi ty, nebo že bych tam zrovna nebyla? Jeli jsme kolem poledne mrknout do Dubče :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!