Tady můžete nakoupit

středa 11. července 2012

Echino bonbons

Když jsem byla loni v létě na pražském srazu Marinek, padla mi náramně do oka kabelka, kterou ušila Barborka pro Kačku Sovičku, hlavně teda ta látka - Echino v přírodní barvě vzorek bonbons. Od té doby jsem pátrala, kde a zda by se dala ještě sehnat, protože to byla už starší kolekce a tudíž těžko sehnatelná. A to by nebyla Ivanka, aby mi opět nekápla nevědomky do noty, naskladnila pár Echino látek a mezi nimi i tuhle. Koupila jsem hned celý yard společně s jinými Echino látkami, a protože to bylo v zimě a já z ní plánovala kabelku na léto, milou látku jsem založila pěkně na dno tajné krabice a úspěšně na ni zapomněla! Nezapomněla jsem ale, že jsem po ní toužila :o) Když před asi tak měsícem někdo dával odkaz na hongkongské stránky s japonskými látkami, skočila jsem tam a nadšeně objednala hádejte co? no ano, Echino bonbons, celý metr... Když přišla, hned jsem si ji nechala na stole, že při první příležitosti z ní tu kabelku ušiju. A co čert nechtěl, při hledání látky na mamčinu deku jsem narazila na bonbonky koupené u Ivanky....  to bylo radosti! (tedy už méně, když jsem si uvědomila, co mě to stálo...). Ale nelituji, honkongský obchod mi přibalil dárek - kousek látky hodící se k této - a hned je z něho klopka a vnitřní kapsička.
Taška je hotová, šila jsem ji do dvou do noci, abych ji stihla mít s sebou na oslavu narozenin těch našich babiček. Když jsem ji došila, pomyslela jsem si, že jsem ji měla spíš asi zmenšit, že je moc velká, ale po naplnění jsem pochopila, že je možná ještě malá :o). Střih vymyslela naše Rozárka, šila jsem jí stejnou kabelku před rokem jenom z látek od Pat Bravo a rozšířitelnost kabelky jsem neřešila mašlemi, ale automotodruky.





6 komentářů:

  1. Vypadá úžasně, mimochodem já sem taky vždycky při úklidu látek překvapená co všechno mám za skvosty:)
    Ještě před rokem sem kupovala látku jen na určitou tašku...ale ted sem lapena:)

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, taška je nádherná, tahle látka nemá chybu, také ji marně sháním, nemohla bys mi prozradit ty honkongské stránky a napsat na kolik to vyšlo.
    Děkuji předem Petra - pegyna

    OdpovědětVymazat
  3. Jooo, tak to je zas ovšem paráda... krásná látka, jen co je pravda... dobrá práce!

    OdpovědětVymazat
  4. veliká krasavice je ta tvoje kabelka "o)
    Moc se ti povedla ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ma quanto sei brava!!!! Sei un mito!

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!