Tady můžete nakoupit

neděle 8. července 2012

Deka Botanica

Přibližně před rokem jsem se zbláznila - ale vážně šíleně zbláznila - do překrásné a ve světě vyprodané kolekce Patricie Bravo Botanica. Dokonce jsem naletěla podvodníkovi, jen abych ty látky získala, psala jsem si i se samotným Waltrem Bravo, který byl velice milý ochotný, až jsem se nakonec svých vytoužených látek dočkala - kde jinde než u šikovné Belletky, která je sehnala do svého obchůdku. Jak já byla šťastná. Nakoupila jsem postupně kilometry všech druhů látek z této kolekce, protože jsem měla v plánu zařídit si Botanicou celý náš nově rekonstruovaný baráček....
Jenže! Ivanka postupně ten svůj obchůdek vybavila dechberoucími látkami z Moda Fabrics a já se dočista zbláznila do úplně jiného stylu - do stylu vintage :o) a tak baráček bude vybaven Modou.  A co Botanica? Využiju ji na šití oděvů, kabelek a dek.
A protože k té kolekci mám opravdu vřelý vztah, ušila jsem z ní své milované mamince deku k narozeninám. Šila jsem podle únorové Mariny. Zatímco z látek Moda Fabrics jsem dokázala šít jen do čtverečků - nic jiného se mi k nim nehodilo - tady to bylo jasné zase na obdélníky :o) Na zádíčka jsem použila krásné minky, koupené zase u Ivanky a vycpala jsem ji vatelínem.
Mamka měla obrovskou radost, vůbec deku nečekala, věděla, jak jsem vytížená prázdninami a stěhováním.








4 komentáře:

  1. Je nádherná.... Botanicu mám taky moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je ovšem těžká paráda... nedivím se mamince, já bych radostí skákala do stropu!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera!!! A s těmi minky...To bude jak v peřince!

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné! Krásný dárek a moc krásné šití...i pro pančelky ze školky...krása...

    OdpovědětVymazat

Děkuji mockrát za krásné komentáře!