Tady můžete nakoupit

čtvrtek 29. března 2012

Příjmení

Tak jsem si včera večer myslela, že moje dvoudenní migréna pominula, ale zmýlila jsem se... Dneska celý den jsem jak praštěná pavlačí, jako bych na hlavě vláčela těžký pytel, nemohla jsem se na nic soustředit, na nic jsem neměla energii... doufám, že zítra bude už konečně dobře, protože se chystáme do Prahy na výstavu Kreativity Dubeč a plánujeme přespat a navštívit i PPM. Sice si to ještě rozmýšlím, protože tam pojedem totálně bez peněz a dovedu si představit těch neodolatelných lákadel, ale děsně se těšíme a už jsme i objednaní k babičkám na návštěvy, dokonce se možná sejdu se svou letitou kamarádkou.
Za ty poslední dny máme velikánskou novinu - vyhráli jsme přes rok se vlekoucí spor o změnu příjmení Markétky, takže teď už jsme celá rodina komplet pod jedním jménem. Je to ohromná úleva, bylo pro ni krajně nepříjemné muset používat jméno člověka, který se o ni absolutně vůbec nezajímá a nijak se nestará...
Hurá!!!!



A takhle vyzdobené máme fáro :o)

čtvrtek 15. března 2012

.... a zase ty cestovky

Posledních 14 dní nešiju nic jiného než cestovky a díky mému  novému stroji mi to jde jako po másle :o). Kromě ooobr cestovky Růži, kterou jste mi krásně okomentovali - děkuji - jsem šila z překrásných dětských látek dvě tašky pro  maličké holčičky na jejich cesty k babičce. Jediný požadavek jejich maminky a tetičky byl, aby se tam vešel župánek a bačkůrky. Myslím, že až kabely rozbalí, pochopí, že župánek se holčinám vejde v pohodě a že krom župánku do tašky v klídku propašujou i hromadu plyšáků :o).

Látky jsou z obchůdku U Melluzinky, zmrzlinková je Robert Kaufmann a pandičková je Riley Blake











Tyhle puntíky mají obě uvnitř, snad se budou beruškám líbit :o)


úterý 13. března 2012

Ooooobr cestovka

Nedávno jsem šila na zakázku maxi cestovní kabelu pro velmi milou paní, která ji potřebovala co nejdříve, protože ji chtěla s sebou do porodnice a termín se blížil... Chtěla ušít stejnou cestovku jako je moje Růža béžová, jen ji potřebovala mít co největší. Tak vznikla zatím největší kabela, kterou jsem kdy šila... A hádejte, kdo ji hned musel vyzkoušet :o)



no to nevypadá na našeho kocourka...

...aha..... :o)

opravdu to není kocourek...


Je to náš Vincík a vešel se tam celý!